Cepsa S.A.

A spanyol CEPSA csoport a hazai és nemzetközi energetikai ipar meghatározó szereplője. Számos európai országon kívül Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában illetve Ázsiában vannak érdekeltségei.

CEPSA az olajipar és a petrolkémia vezető vállalataként a következő területeken tevékenykedik: kutatás, kőolaj kitermelés, finomítás, kőolaj származékok kereskedelme valamint nagy hozzáadott értékű termékek, műanyagok, szintetikus szálak és detergensek gyártása.

A Csoport több, mint 9000 elkötelezett munkatársának, dinamikus szervezetének, biztos pénzügyi hátterének és korszerű infrastruktúrájának köszönhetően hatékony kereskedelmi hálózatot működtet.

CEPSA rendkívül elkötelezett a legmagasabb biztonsági előírások biztosításáért. Mivel a vállalat a megelőzés híve a környezetvédelemben, a CEPSA jelentős erőforrásokat fordít arra hogy, a Spanyol és az Európai Unió előírásainak mindig, mindenben megfeleljen.

CEPSA folyamatosan keresi a vevői igények minél magasabb szintű kielégítését, hogy hozzájárulhasson a társadalom életszínvonalának emeléséhez. A CEPSA létjogosultsága az innováció és a szolgáltatás.